ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

У закладі дошкільної освіти м.Чоп “Казка” провели відкриті покази

Із метою підвищення професійної майстерності педагогів та обміну досвідом, на виконання завдань річного плану у ДНЗ “Казка” проведено відкриті покази занять:

14 лютого “Подорож Колобка до лісової школи” (логіко-математичний розвиток) вихователь О.В. Войцишин, старша група № 1. Під час заняття старші дошкільнята разом із Колобком подорожували лісовою школою, вирішували задачі, шукали цифри-сусіди, грали у веселі математичні ігри.

19 лютого “Дружна сім’я – гарний і я!” (гендерне виховання) вихователь О.С. Хайнас, ІІ молодша група № 2. Наймолодші дошкільнята на занятті розповідали про свою родину, співали колискові пісні та потішки. Наприкінці малеча склала родинне серце з маленьких сердечок.

20 лютого “Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає всім людям крила” (інтегроване заняття з логіко-математичного розвитку з пріоритетом фізичного) вихователь В.М. Приходько, середня група (інклюзивна). Активними учасниками заняття стали батьки. Діти разом із батьками вирішували логічні задачі, відповідали на запитання вікторини, а найголовніше проявили свої спортивні уміння та навички у різноманітних конкурсах, естафетах, музичних іграх. Гарний настрій і позитивні емоції панували на занятті.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *