ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Ми любим, шануєм людей, Батьківщину. З Соборності днем ми вітаєм країну!

     22 січня 2020 року у дошкільному навчальному закладі «Казка» пройшов під гаслом «Ми любим, шануєм людей, Батьківщину. З Соборності днем ми вітаєм країну!». Соборність – це єдність, це свято єдиної України і сьогодні 101-річниця цієї визначної події.

      Діти через цікаву діяльність, яку їм влаштували педагоги, зрозуміли, що «разом» нам краще, ніж «окремо, чи «самому». Ви запитаєте: «Як зрозуміли?» Ось так! Дошкільнята викладали державні пропори з конструкторів, майстрували «Дерево єднання», долоньками малювали обриси України, розмальовували українські сорочки узорами, грали в цікаві дидактичні ігри «Україна – це я!», бо добрі справи - родом з дитинства!

  Вихованці старших груп приймали участь у фізкультурній розвазі, під час якої продемонстрували не тільки спортивні уміння та навички, а й знання про рідну Україну, її символи та традиції. Діти були об’єднані у дві команди, назви яких символізували кольори українського прапора, що об’єднує всіх в єдине ціле - і дорослих, і малих. Малеча приймала участь у цікавих іграх, естафетах та конкурсах. Наприкінці розваги дві команди, об’єднавшись, утворили український прапор.

   Саме так ми, дорослі, повинні вчити дітей любити рідну землю, пишатися і шанувати Україну - Соборну і неділиму.

           

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *