ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Дошкільний заклад приймає гостей

       На початку березня цього року відбулася урочиста передача оновленого корпусу дошкільного навчального закладу «Казка». Із такої нагоди до садочка завітав державний секретар Угорщини, консул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді, керівник Закарпатського угорськомовного педагогічного товариства, Чопський міський голова та депутати міської ради від партії КМКС. 

     Під час урочистих заходів було підписано відповідні документи передачі оновлених приміщень садочка. Чопський міський голова від імені громади міста подякував за допомогу в розбудові дошкільної освіти міста, а маленькі вихованці виступили з концертною програмою перед почесними гостями та вручили власноручно виготовлені подаруночки — паперові квіти, віяла та кошики. Тепер чопська малеча грається та навчається в європейських умовах.

       

        На початку травня 2019 року місто Чоп відвідали високоповажні нащадки королівської австрійської родини Габсбургів – Шандор та Герта Маргарет Габсбург-Лотрінген, члени громадської організації «Посольство Миру» та міжнародної асоціації «Полум’я миру» (The Flame of Peace), які завітали до дошкільного закладу з подарунками для малечі. Дошкільнята зустріли гостей веселими піснями та запальним таночком. На згадку про дошкільний заклад діти подарували гостям вітальні листівки.

       

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *