ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Тиждень підтримки ментального здоров’я «Гратися і не боятися»

#unisef_spilno

#UNISEF

#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти

#дошкілля

У закладі дошкільної освіти «Казка» м. Чоп Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області з 22 по 26 січня 2024 року проведено Тиждень підтримки ментального здоров’я  «Гратися і не боятися» у рамках проекту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти. Програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні».

Збереження ментального здоров’я є важливою частиною роботи нашого закладу. Протягом Тижня підтримки ментального здоров’я  «Гратися і не боятися» надали можливість дітям та їхнім батькам отримати навички саморегуляції та психологічної стійкості для підтримки ментального здоров’я. А також створили у закладі освіти умови для формування безпечного психосоціального простору.

Нові активності, підходи і методології у ігровій формі дали дітям можливість розрізняти та керувати своїми емоціями, надавати і отримувати підтримку один одному, проявляти творчість, пізнавати себе, використовувати музичні руханки для покращення свого емоційного здоров’я.  

Методичні посібники стали путівником і корисним порадником для всієї дошкільної спільноти. Це новий, цікавий досвід у професійному зростанні педагогів нашого закладу.

               

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *