ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Тиждень безпеки дитини

#unicef_spilno #UNICEF #Асоціація працівників дошкільної освіти #дошкілля

У закладі дошкільної освіти «Казка» м. Чоп Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області з 18 по 22 вересня 2023 року проведено Тиждень безпеки дитини у рамках проекту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні».

Дбати про безпечне дитинство малят, навчити їх самостійно розрізняти небезпеки в довкіллі – природному та соціальному – й адекватно на них реагувати є одним з пріоритетних завдань нашого закладу. Під час проведення Тижня безпеки педагоги організовували різні форми роботи з дошкільниками, що сприяли появі інтересу до збереження власного життя, спонукали до поглиблення знань та набуття практичних навичок – захисту під час надзвичайних ситуацій.

Цікаві завдання, ігри, творча діяльність, різноманітна рухова активність, розв’язання проблемних ситуацій – усе це зробило наш Тиждень безпеки пізнавальним і незабутнім для малят.  

   

   

   

     

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *