ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Участь у проекті «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ»

#unisef_spilno

#UNISEF

#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти

#дошкілля

     Педагогічний колектив ЗДО «Казка» м. Чоп дуже задоволений тим, що взяв участь у проекті «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти. Програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні».

      Цей проєкт став інформативним та практичним для нас. Це новий, цікавий досвід у професійному зростанні.

    Методичні посібники, маршрутизатори, ігрові набори, дидактичні матеріали, професійні лекції та тренінги – все це дало можливість педагогам застосовувати сучасні практики та ігрові технології в роботі з дітьми, стали здобутком, путівником і корисним порадником для дошкільної спільноти. Малеча отримала великий спектр нових знань, відчуттів та гарний настрій.  

   Цінним є позитив від участі в проєкті та спілкування з професіоналами дошкільної освіти. Зичимо всім щасливого майбутнього у вільній, процвітаючій Україні!

  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *