ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Всеукраїнський тиждень гри у Закладі дошкільної освіти «Казка» м. Чоп

#unisef_spilno

#UNISEF

#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти

#дошкілля

     Заклад дошкільної освіти «Казка» м. Чоп долучився до проведення Всеукраїнського тижня гри, присвяченого Всесвітньому дню дитини, в рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти.

         У заході прийняли участь 12 вікових груп, 28 педагогів, 160 дітей.

     Під час проведення Тижня гри малеча поринула у цікаві подорожі. Досліджували, експериментували, відкривали для себе багато нового, відчули себе справжніми музикантами та спортсменами. Гра дала дітям великий спектр нових знань, відчуттів та гарний настрій. Чудові емоції, веселий рух та творча активність панували протягом тижня.

     Дякуємо організаторам за нові знання, що дали можливість педагогам застосовувати сучасні практики і ігрові технології в роботі з дітьми. Дякуємо за цікаві теми для обговорення, практичні матеріали, мотивацію до самоосвіти.

       Зичимо щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні!

                        

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *