ЗДО ”Казка” м. Чоп
місто Чоп, Закарпатська область

Допомога для мам з дітками

Заклад дошкільної освіти «Казка» м. Чоп Чопської міської територіальної громади для мам з дітьми, щоб відійшли від багатоденного пекла, яке прийшлось пережити у підвалах під обстрілами, під звуки сирен та переїзду в евакуаційних поїздах, цілодобово надає можливість відпочити, переночувати, покупати немовлят, підлікувати діток та отримати гарячу їжу. Додатково малечі надаємо різноманітні смаколики: печиво, фруктові пюре, соки, солодкі водички, батончики, цукерки, пластівці з молоком, какао, вафлі, творожні рулети, десерти та фрукти.

Для потреб тимчасово переміщених осіб є дитячі ліжечка, ковдри, подушки, матраци та розкладушки. Надаємо також гігієнічні засоби – вологі серветки, памперси, шампуні, гелі для душа, мило, зубні щітки та пасти, антисептики для рук. Засоби для миття посуду, дезінфекційні засоби, одяг для дітей, прогулянкові коляски. На ігрових майданчиках для ігор є качелі, гірки, пісочниці, ігрові споруди.

Висловлюємо щиру подяку міській владі, управлінню освіти, закордонним друзям, які не залишаються осторонь, та небайдужим мешканцям нашої громади за благодійну допомогу, що надається для мам з дітками, які приїхали з зони бойових дій та тимчасово проживають на території громади.

За турботу та піклування переселенці виражають щиру подяку, малеча залишає на згадку свої малюночки з побажаннями миру і добра.

           

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *